Gratis verzending vanaf €50

Onze flower girl is dit eindejaar overal!

"Wat doen we met de grote vaas?" vroegen we ons een jaar geleden met het helen b-team af. We twijfelden er sterk aan of hij nog wel een plekje verdiende binnen het helen b-assortiment. Helen besloot om de vaas toch een tweede kans te geven met een nieuwe tekening, eentje waaraan ze in alle stilte had gewerkt, een warme en hartelijke tekening van een meisje, mysterieus verstopt achter een prachtige ruiker bloemen. De flower girl-vaas was geboren en werd een instant succes. Meer nog, onze flower girl ging een beetje haar eigen leven leiden en werd gretig gedeeld op social media. Sinds september vind je haar daarom ook terug op heel wat andere helen b-producten, want onze flower girl is dit eindejaar werkelijk overal!

Onze flower girl op Instagram

Gemaakt met respect voor mens en natuur

helen b’s collectie is zoveel mogelijk handgemaakt, altijd met respect voor mens en natuur. Helen zelf volgt alle productieprocessen altijd van dichtbij op. Tot op vandaag wordt een groot deel van de collectie gemaakt in een sociale werkplaats waarbij het merk ook zijn steentje bijdraagt tot de sociale economie. Ook productieprocessen in het buitenland worden grondigonderzocht en afgewogen of het binnen de waarden van het merk past. Eerlijk, transparant en vrolijk; dat is helen b

Wil je meer weten over onze manier van werken? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje. 

En (bijna) overal ter wereld verkrijgbaar

helen b groeit en blijft groeien. Op dit ogenblik is helen b in 27 verschillende landen verkrijgbaar en wordt het merk verdeeld door meer dan 300 verkooppunten, uiteraard vooral in Europa, maar ook in Azië, Amerika en Afrika. Elke dag komen er verkooppunten bij en groeit ook de interesse in landen en streken waar helen b tot nog toe minder aanwezig was. Het uiteindelijke doel? Overal ter wereld in leukste winkels liggen zodat we ook overal ter wereld een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren.

Meer info

Info en links naar onze product shots, lookbook, catalogus en prijzen vind je in de perssectie van de site.

Contact

communication dude

peter

peter@helenb.be

+32(0)478 84 34 23